banner folie caroserie

Folie Protectie Vopsea 3M

Se deschide ușa de garaj.

În fața ta este mândria și bucuria ta. O operă de artă. Este noua și curata, și nu există nici un semn pe ea.

Sigur, ai de gând să ai grijă de ea. Juri să o speli si sa o ceruiesti credincios. O să parchezi departe de altii, pentru a preveni urmele altor uși. Vă veți păstra distanța față de camioanele cu pietriș de pe autostradă. Vei face tot posibilul sa nu atingi bordura, și, desigur, vei conduce încet sub limita de viteza. Dar, nici o alternativa de conducere atentă (sau parcare) , nici un lucru nu iti poate garanta , evitarea daunelor de zii cu zi.

Pietricelele sarite de sub rotile masinilor din fata, insectele care se lovesc de partea frontala a masinii, micile resturi metalice sau din alte materiale de pe drum, sarea si nisipul folosite la topirea zapezii – toate pot avea ca rezultat deteriorarea vopselei ca urmare a socurilor mecanice sau coroziunii.

Ciupiturile, zgarieturile si petele astfel aparute degradeaza aspectul masinii si nu pot fi rezolvate decat prin revopsire sau retusare locala a finisajului. Nu va mai fii niciodata revopsita ca de fabrica.

Ai putea cumpăra vopsea touch-up ș să încerci să repari prejudiciul așa cum se întâmplă, dar nu vei primi un aspect placut, nu va mai arata niciodata ca vopseaua originala de show-room. Ai putea remedia profesional zona afectata, dar în afară de nu mai fi original, va fi costisitor, iar daunele, pur și simplu se va relua imediat ce autovehiculul iese din nou pe drum.

Din fericire, tehnologia a oferit o soluție elegantă, de ultimă oră.
Folie Protectie Vopsea de la 3M aceasta peliculă de protecție de vopsea funcționează ca un strat invizibil de armură pentru masina.

Foliile de protectie sunt transparente, elastice si durabile, nemodificand aspectul masinii cum se intampla atunci cand montezi huse din piele sau din alte materiale similare.

E nevoie doar o piatră aruncată din cauciucurile unui vehicul pentru a deteriora vopseaua masinii dvs. Odată ce zona respectiva este atinsa, ea devine predispusa la rugină. Astfel cu ajutorul foliilor protecţie caroseriei puteţi păstra aspectul nou şi intact al autoturismului dvs.

Intretinerea este foarte usoara – pur si simplu curatati, spalati şi dati cu ceara autovehiculul. Aceasta folie transparenta caroserie si durabila ofera o protecţie excelenta, şi nu vă va afecta vopseaua masinii.

Foliile de protectie vopsea 3M sunt facute pentru a rezista la ingalbenire, crapare, cojire, bule şi sunt garantate pentru a-şi păstra luciul si stralucirea.

Folie transparenta protectie vopsea de la 3M este cea mai potrivita solutie, o pelicula insesizabila pentru caroserie , evita revopsirea elementelor cu folia de protectie pentru caroserie 3M.

Pentru alte detalii sau informatii nu ezitati sa ne contactati!

Folie protectie caroserie 3M – 200 microni            ★★★★★

COST 120 € mp + TVA (montaj inclus)

Programeaza-te acum Tel: 0733131133

Cum comandam ?

Daca te-ai informat si vrei sa optezi pentru acest serviciu , te sfatuim sa completezi formularul de comenzi.

Pentru a primii o oferta concreta , este recomandat sa ne atasati o poza botul masinii , si o copie dupa talon.

Trimiteti O Comanda

0 + 1 = ?